Esnaf için Çalışmaya Devam

Esenler’de faaliyet gösteren 235 meslek dalına  hizmet veren oda, 4 ay önce genel kurula gitmişti. Başkanlığı Şükrü Şahin ve ekibi kazanmıştı. Yeni yönetim kurulu üyelerinin başkanlığında kurulan 10’ar kişilik komisyonlarda mesleki çalışmalar devam ediyor. Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bu yıl faaliyete geçireceği ve geçireceği çalışmaları basına tanıttı. Oda bünyesinde Hukuk, Maliye, SGK, Belediye be Bankalar için danışma büroları açıldı. Esnaf burada istediği birime danışarak, ücretsiz danışmanlık hizmeti almış olacak.

Esnafın eksiklerini ve sorunlarını ortadan kaldıracağız

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Esenler’de açılmasını bu ay sağladıklarını ifade eden Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, ”Çıraklık Eğitim Okulu bulunmayan Esenler’e 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Çıraklık Okulu hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde Esenler esnafına sosyal hayat kazandırmak için Çanakkale Gezileri ve Esnaf Piknikleri düzenleyeceğiz. Esenler’de esnaflık yapmak isteyen vatandaşlarımızın, dükkan açmadan önce bize danışmasını istiyoruz ve bu konuda rehberlik yapmak istiyoruz. Aksi takdirde yatırımcı esnaf zarara uğrayabiliyor. Çalışmalarımız tabii bunlarla da sınırlı değil Eylül ayında Esenler’de Ahi Evran Haftası düzenleyerek yılın ”AHİ”sini seçeceğiz. Bu seçim, oda merkezinde kuracağımız sandıklarla 4 aylık bir süreç içinde gerçekleştireceğiz. Son olarak Ali Ülker Mesleki Eğitim Merkezi’nde ”Hijyen Eğitimi Kursu” vermenin yanı sıra esnafa Arsel OSGB ile odamızın anlaşması gereği ”İş Güvenliği Risk Değerlendirme Hizmeti” vereceğiz. Yürüttüğümüz çalışmalarla Esenler esnafının eksiklerini ve ileride karşılaşabilecekleri sorunları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz ” açıklamasında bulundu.

– See more at: http://www.esenlerdesonhaber.net/mobile/haberdetay.aspx?id=6454#sthash.4Cy5rUNB.Fi0Wryzj.dpuf

sex shop